Sommarkollo 2013 – seminarier och workshops för dig som vill veta mer och upptäcka nya sätt att jobba

Snart drar Sommarkollo 2013 igång. Årets upplaga av seminarieserien går av stapeln i Göteborg, Helsingborg och Stockholm med ca 100 seminarier och workshops. Lär dig mer om något du redan kan, eller passa på att skaffa dig ny kunskap och nya insikter – helt utan kostnad.

Ett av fokusområdena i år är modernisering och de fördelar som finns att vinna med en modern it-miljö. Ett tips är passet Upptäck ett nytt sätt att jobba. Uppgradera till Windows 8 och Nya Office som du kan delta vid i Göteborg 25 och 27 juni samt Stockholm 25 juni.

Att supporten för Windows XP upphör i april nästa år vet du förmodligen redan, speciellt om du fortfarande har datorer som kör det tolv år gamla operativsystemet. Har du ännu inte planerat för hur du ska hantera detta kan Mikael Nyströms pass i Stockholm 3 juli och 14 augusti vara en hjälp på vägen. Passet heter Det är enklare att migrera från Windows XP än vad du tror.

Detta är bara en bråkdel av allt som bjuds. I det breda utbudet av seminarier och workshops hittar du bland annat Windows 8.1, Windows Server 2012 R2, Windows Intune, Office 365, Windows Phone 8, Hyper-V, SharePoint, Yammer, Lync, Windows Azure och mycket mera. Missa heller inte tillfället att möta oss och våra experter för att få svar på just dina frågor och funderingar.

Läs mer om Sommarkollo 2013 och se samtliga seminarier och workshops.

Plats och datum för årets Sommarkollo
- Göteborg 25-27 juni
- Helsingborg 25-27 juni
- Stockholm 13-15 augusti
- Stockholm 20-22 augusti
- Stockholm 25-27 juni
- Stockholm, alla datum

Sommarkollo 2013 - kostnadsfria seminiarer och workshops

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Powered by sweetCaptcha